Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Οι ανθρώπινες σχέσεις


Οι ανθρώπινες σχέσεις στην εποχή μας είναι σχέσεις συμφέροντος , εκμετάλλευσης, έχθρας.Ομόνοια κι αλληλεγγύη δεν υπάρχει πουθενά.Ο καθένας κινούμενος από προσωπική φιλοδοξία,δε διστάζει να εκμεταλεύεται τον συνάνθρωπό του για να διακριθεί αυτός και να φανεί ότι είναι ισχυρότερος.Γι αυτό τόσο σπάνια σήμερα στηρίζονται οι σχέσεις μας στην αγάπη..

Νιώθω πως τα πάντα γύρω μου αλλάζουν κι εγώ απλά είμαι θεατής, απομονωμένη από το υπόλοιπο κοινό, που απλά βλέπει, χωρίς να μπορεί να αλλάξει τη ρουτίνα της ιστορίας..Και τότε είναι που έρχονται εκείνες οι ώρες οι παράξενες, που δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω..Που όλο προσπαθώ να βάλω τις σκέψεις μου σε μία..
 
Δεν θέλω να είμαι σε ένα κόσμο όπου ολες οι αγαπες ειναι "TEΛEIEΣ"..Οπου οι περισσοτεροι το παιζουν καποιοι,οτι ζουνε "καλα" κ ειναι "ερωτευμενοι"..

Οπου οι εχθροι ειναι αυτοι που ειναι κοντα σου. Οπου οι ΠΡΩΗΝ φιλοι σας, σας αποφευγουν με το παραμικρο .

Οπου οι παλιες αγαπες, σβηνονται με ενα delete.και οσοι στο παιζουν συμπαθητικοι παντα κατι αλλο εχουν στο βαθος του μυαλου τους και εαν δεν ενδωσεις στο δρομο ουτε καν "ΓΕΙΑΑ!!"δεν λενε! 

Αλλωστε λενε οτι οι πραγματικοι φιλοι μπορει να περασουν μεγαλα χρονικα διαστηματα χωρις να μιλησουν ή να ειδωθουν , χωριε ποτε να τεθει σε αμφιβολια η φιλια τους.

 Οταν βλεπονται , ενημερονονται σαν να ειχαν μιλησει την προηγουμενη ημερα , χωρις να λαμβανεται υποψη ο χρονος που περασε ή ποσο μακρυα ηταν !!!! 

Αυτη η σιωπη με κουρασε. Ολα τα πρεπει και δεν πρεπει. Αυτη η αεναη υπομονη και αναμονη.

The Longing

                   9 χρόνια κλείνει αυτό το ιστολόγιο και όταν το ξεκίνησα ήθελα να εκφράσω προσωπική αποτύπωση συναισθημάτων, παρουσιάσεις ...