Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

οι Hidden Orchestra στην Θεσσαλονίκη στο Block 33 στις 14/11



Οι Hidden Orchestra μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχαν το 2014 με συνέπεια να αναβληθεί η συναυλία, επιστρέφουν ένα χρόνο μετά να δώσουν την συναυλία που μας χρωστούσαν. 
Έτσι το Σάββατο στις 14 Νοέμβρη 2015 θα εμφανιστούν στο Block 33, όπου πιθανότατα θα παίξουν και από το καινούργιο άλμπουμ τους "Reorchestrations" που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες στις 26 Ιούνη 2015.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 το βράδυ και εισιτήρια ήδη προπωλούνται στα δισκοπωλεία Stereodisck Αριστοτέλους 4 και ticket house Πλατεία Αριστοτέλους 5 με τιμή εισιτηρίου προπώλησης στα  15 Ευρώ.



Hidden orchestra - reorchestrations.Ημερομηνία κυκλοφορίας 26 Ιουνίου 2015 
Αυτή η νέα συλλογή του Joe Acheson του «Reorchestrations» (συμπεριλαμβανομένων και δύο ακυκλοφόρητα κομμάτια) παίρνει κομμάτια από εξαιρετικές πειραματικές / κλασικές / folk μουσικές, ως πρώτη ύλη, και τις διαβιβάζει μέσω του στούντιο του Joe όπου περίπλοκα τις επαναδιατυπώνει με την υπογραφή των Hidden Orchestra στην σύνθεση και τις τεχνικές παραγωγής .

Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο άλμπουμ των Hidden Orchestra με συνοχή, που αποτελείται από κομμάτια που παράχθηκαν από το 2012, και αντιπροσωπεύουν την καλύτερη μουσική που βγήκε από το στούντιο του Joe από το τελευταίο πλήρες Κρυφό άλμπουμ «Αρχιπέλαγος».

Σε αντίθεση με πολλά remixes, αυτά τα ευαίσθητα και μη-καταστρεπτικά Reorchestrations, αφήνουν ως επί το πλείστον το αρχικό κομμάτι ανέπαφο, και προσθέτουν στρώματα ρυθμών και σημειώσεων, που παρατείνουν τις ρυθμίσεις και να ανατρέπουν τις αρμονίες των αρχικών κομματιών  με αποτέλεσμα την επεκτατική επαυξημένη επανεκτέλεση και όχι την πλήρη διασκευή.

Αυτή η έκδοση είναι ο πρώτος τόμος μιας σειράς Reorchestrations δίσκων η οποία ξεκίνησε με ένα remix της μπάντας Kinetic Fallacy από το Λίβερπουλ  -  το κομμάτι The Revival και όταν οι Kinetic Fallacy διαλύθηκαν  έχει γίνει ένα βασικό encore με κρυφές ζωντανές εμφανίσεις - εξ ου και η ένταξή του στο τελευταίο κομμάτι σε αυτή την έκδοση. 

Τα δύο ακυκλοφόρητα κομμάτια είναι διασκευές των μελών των Hidden Orchestra που παίζουν στις ζωντανές εμφανίσεις  - Poppy Ackroyd (βιολί / πιάνο) και Mary Macmaster (άρπες). Υπάρχουν επίσης remixes των περιστασιακών guest κρυφών συνεργατών στις ζωντανές εμφανίσεις Mary Macmaster (AKA Floex), ο Ρώσος παραγωγός Long Arm, το  αγγλο-γαλλικό ντουέτο Piano Interrupted και κουαρτέτο κλαρινέτων της Τσεχίας Clarinet Factory.



The Longing

                   9 χρόνια κλείνει αυτό το ιστολόγιο και όταν το ξεκίνησα ήθελα να εκφράσω προσωπική αποτύπωση συναισθημάτων, παρουσιάσεις ...