Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Max Loyghan ο Νέος Tesla , ο πρώτος έφηβος Genius του 21ου αιώνα



Ο Max Loughan (γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 2002) είναι ένας Αμερικανός ερασιτέχνης επιστήμονας λόγω ηλικίας, περιστασιακός ομιλητής των μέσων ενημέρωσης. Εφευρέτης που δημιούργησε ένα κρυστάλλινο ραδιόφωνο από αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι της οικογένειάς του στο Incline Village της Νεβάδα. Η συσκευή, η οποία υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί ενέργεια από ραδιοκύματα, ενσωματώνει μερικές από τις αρχές που ανέπτυξε ο Nikola Tesla στις αρχές του 20ού αιώνα.

Who is Max Loughan?

Από νεαρή ηλικία, ο Max γνώριζε ότι ο σκοπός του ήταν να χρησιμοποιήσει το πάθος του για την επιστήμη να εφεύρει ένα καλύτερο μέλλον. Σε ηλικία 13 ετών, ο Max και ο αδελφός του ίδρυσαν το Loughan Labs ως πλατφόρμα για τη δημιουργία κοινωνικής αλλαγής μέσω της καινοτομίας. Ως CEO και Lead Inventor της Loughan Labs, η Max ανέπτυξε το Energy Horizon Gatherer (EHG), μια οικονομικά αποδοτική, ανανεώσιμη και ασύρματη πηγή ενέργειας. Με προϋπολογισμό μόνο δεκατεσσάρων δολαρίων, ανέπτυξε έναν μοναδικό τρόπο να συγκεντρώνει ηλεκτρική ενέργεια από φυσική ενέργεια. Παίρνοντας φως παγκοσμίως στους ανθρώπους που το χρειάζονται, ο Max επιδιώκει να αυξήσει την ασφάλεια, την παιδεία και την ικανότητά του να εκτελεί βασικές δραστηριότητες που πολλοί άνθρωποι θεωρούν δεδομένες. Μαζί με πολλές ομιλίες στις ΗΠΑ, ο Max έχει προσκληθεί να μιλήσει σε τέσσερις χώρες και να κρίνει το διάσημο World Science Festival Brisbane.

Μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο Max έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα, πολλοί από τους οποίους τον ευχαρίστησαν για την έμπνευση να κάνουν τις δικές τους θετικές επιπτώσεις στον κόσμο. Σε συνεργασία με διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ο Max εργάζεται για την παροχή EHG παγκοσμίως, με στόχο την κάλυψη των 68 εκατομμυρίων εκτοπισμένων ατόμων που δεν διαθέτουν το φως που χρειάζονται για να επιβιώσουν. Στο μέλλον, ο Max σχεδιάζει να αναπτύξει την Loughan Labs σε κορυφαίο φυτώριο για καινοτομίες που επηρεάζουν θετικά τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η εφεύρεσή του, ο Max συμμετείχε σε εκδηλώσεις, όπως η Σύνοδος Νεολαίας Νεολαίας του Nexus 2013 και τον Οκτώβριο του 2016 Eco SXSW στο Austin Texas.
Τον Φεβρουάριο του 2017, ο Loughan ήταν βασικός ομιλητής στο πανεπιστήμιο Global Green και Flaunt Magazine Academy στο TAO στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας, μαζί με τον Ορλάντο Μπλουμ, τον Jeff Bridges και τον Oliver Stone.

Ο Loughan ξεκίνησε διαδικτυακά μαθήματα επιπέδου κολλεγίων στο MIT στην ηλικία των 14 ετών. Επίσης εμφανίζετε μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, τον Jack Loughan, στους τίτλους της ταινίας μεγάλου μήκους του 2014 Snake & Mongoose ώς βοηθός της δημιουργίας του.
Τον Μάρτιο του 2017, ο Loughan συμμετείχε στο Παγκόσμιο Επιστημονικό Φεστιβάλ στο Μπρίσμπεϊν, όπου τον φιλοξένησε ο βραβευμένος με το Νόμπελ καθηγητής Brian Schmidt.

Το "Harvester", η δημιουργία του Max Loughan είναι μια συσκευή που κατασκευάστηκε με αξία κάτω των 15 δολαριών από κοινά αντικειμένα μέσα από το σπίτι όπως - κασσίτερο καφέ, δύο πηνία, κουτάλι και σύρμα - που δημιούργησε ο έφηβος αφού μελέτησε τις αρχές που παρουσίασε ο Nikola Tesla.

Making Free Energy in 47 hours

Η συσκευή Loughan συλλέγει ραδιοκύματα από την ατμόσφαιρα της Γης και τα μετατρέπει σε ένα συνεχές ρεύμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία μικρών ηλεκτρικών συσκευών και αντικειμένων όπως τα φώτα των οδηγήσεων.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι λειτουργεί ως τέτοιο, αφήνοντας την πηγή να αμφισβητηθεί.Ο Loughan ισχυρίζεται ότι διεξάγει ραδιοκύματα, θερμική και στατική ενέργεια και στη συνέχεια τα μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια.

Max Loughan - 13 year old physicist, Inventor has New Theory on God

Η ερμηνεία του για τη θρησκεία είναι αμφιλεγόμενη, αλλά προφανώς είναι μια ιδιοφυΐα τόσο ενδιαφέρουσα.Υποστηρίζει βασικά ότι πιστεύει ότι ο Θεός είναι Ενέργεια σε εμάς, μέσα από μας,και στην τελική ο Θεός είμαστε εμείς.

Ο Μαχ είχε φτάσει στα συμπεράσματα που εκτίθενται στο βιβλίο που έργαψε για τον Θεό στα 10 του χρόνια καιδηλώνει ότι πολλές από τις πεποιθήσεις του είναι θεωρία, όπως και πολλές de facto αλήθειες ή αποδείξεις που διδάσκονται στα κυβερνητικά ελεγχόμενα δημόσια σχολεία μας και υποβάλλονται μέσω προπαγάνδας και επανάληψης ως παραδείγματα.

Στο τέλος, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αντλήσουμε ενέργεια από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μέσα στη φύση που είναι συνεχώς και άφθονα γύρω μας και να την μετατρέπουμε σε ηλεκτρική ενέργεια, τότε σίγουρα θα απολαύσαμε το τέλος της φτώχειας, ένα νέο ύψος κοινωνικής αλληλεπίδρασης, την πρόοδο της τεχνολογίας , Τις μεταφορές, την παγκόσμια ευημερία και ενδεχομένως την ειρήνη.


Τουλάχιστον, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για τις υποδομές και τα τεράστια δίκτυα για να τροφοδοτήσουμε την εξουσία σε όλους τους πολιτισμούς. Θα μπορούσαμε να καταργήσουμε τους δεσμούς καταπιεστικού κόστους εξουσίας που επιβαρύνουν τους πολίτες οικονομικά και μέσω των χρηματιστηρίων, της κωδικοποίησης, του μονοπωλιακού ελέγχου, της απόλυτης εξουσίας και της διαφθοράς.

Ο Max μάς αποκαλύπτει ακόμη, πως σε όλη την ιστορία, τα άτομα που έχουν δημιουργήσει συσκευές που παράγουν ενέργεια με χαμηλό ή μηδενικό κόστος έχουν επιτεθεί με κάθε τρόπο μέχρι και τη δολοφονία.

Υποθέτω ότι θα δούμε πώς εξελίσσεται αυτό καθώς ο χρόνος (αν υπάρχει) προχωρά. Θα ήταν θαυμάσιο να βλέπουμε την ελεύθερη ενέργεια να κυριαρχεί και να ζούμε σε τέτοιους καταπληκτικούς χρόνους με προόδους σε τόσους πολλούς κλάδους.

Ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook λέει : “Μου αρέσει να χτίζω πράγματα. Θέλω να αλλάξω τον κόσμο και να τον καταστήσω καλύτερο. Ελπίζω επίσης να εμπνεύσω τους άλλους να σκεφτούν μεγάλες καινοτομίες και να κάνουν τη διαφορά.” 

H σελίδα του στο FB: https://www.facebook.com/maxloughan/

H σελίδα του στο YouTube :

Max Loughan Nexus speech








The Longing

                   9 χρόνια κλείνει αυτό το ιστολόγιο και όταν το ξεκίνησα ήθελα να εκφράσω προσωπική αποτύπωση συναισθημάτων, παρουσιάσεις ...